Maaltijdproject Hattem

Maaltijdproject Hattem

Het is inmiddels al voor het 7e jaar dat iedere donderdag om 17.00 uur de deuren open staan voor gasten om samen een maaltijd te delen. Dit wordt met liefde en enthousiasme verzorgd door vrijwilligers vanuit de Hattemse kerken en wordt gehouden in de Bethelkerk aan de Hessenweg.

Dit project wordt gedragen door de gezamenlijke Hattemse Kerken en is bedoeld voor mensen die van een minimum moeten leven en/of zich eenzaam voelen en graag in een gezellige en ontspannen sfeer bij elkaar willen zijn.

Behoort u bij deze doelgroep, wees dan niet bang om te komen, maar zoek de gezelligheid op. Of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt, nodig hem/haar uit. Het is echt de moeite waard!

Samen sterk:
Voelt u er voor om als vrijwilliger deel te nemen aan dit project door afwisselend te koken of te serveren, geef u dan op bij Grietje van der Ziel (038-4441007) of Jeanet van den Berg (038-4443551), want samen kunnen we meer mensen blij maken.

share