Schoenendoosactie “ Voor jou van mij”

Schoenendoosactie “ Voor jou van mij”

Terug van weggeweest wordt er dit jaar de landelijke schoenendoosactie georganiseerd in de Open Poort. De actie gaat uit van het project actie4kids van stichting de Samaritaan.
Ruim 50.000 kinderen worden blij gemaakt met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel.
Dit jaar gaan de schoenendozen naar landen in West Afrika, Oost Europa, het Midden Oosten en de kinderen van vluchtelingen in Europa
De slogan van Actie4kids “ Voor jou, van mij”: staat voor: jouw speelgoed en geld delen met een kind dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad…. Actie4 kids doet er nog een cadeautje bij namelijk een boekje met bijbelverhalen om het goede nieuws te verspreiden.

Doet u / Doe jij ook mee?
Schoenendozen kunnen ingeleverd worden van zondag 29 oktober t/m zondag
19 november 2017 in de open poort.

Informatiefolders hoe vul je een schoenendoos? zijn vanaf zondag verkrijgbaar bij het inzamelpunt in de hal van de open poort, of te lezen in de onderstaande afbeeldingen.
Ziet u het niet zitten om een schoenendoos te vullen maar wilt u de actie wel ondersteunen met een financiële bijdrage? Kom dan langs bij het inzamelpunt voor een informatiefolder.

Wat zou het tof zijn als we met elkaar veel schoenendozen kunnen vullen en daarmee vele kinderen blij kunnen maken!

Voor meer informatie en/of vragen kom zondag naar het inzamelpunt of neem gerust contact met mij op.

Vriendelijke groet,
Lisette de Boer (lisettebosch@hotmail.com
tel nr. 0382307177)

share