Smoelenboek

Smoelenboek

Het is sinds een tijdje mogelijk om een inlogaccount aan te maken (voor leden van de Open Poort) op de website https://www.deopenpoorthattem.nl. Dat heeft z’n voordelen!
Na inloggen heb je toegang tot informatie zoals de ledenlijst, allerlei roosters, de zondagsbladen, kerkbladen (ook van de Gasthuiskerk en de Ontmoetingskerk), interne nieuwsberichten, etc.
Deze informatie staat zo op een beveiligd deel van de website en is alleen voor leden van de Open Poort toegankelijk.

We zien graag dat iedereen (of tenminste ieder gezin) een account aanmaakt. Je kunt dan op je “profiel” ook informatie toevoegen over jezelf en je eventuele gezin. Vertel over wie je bent, over je werk, en/of over je rol in de kerk. Ook is een foto mogelijk. We roepen je op om die vooral toe te voegen! Dan ontstaat als het ware een “smoelenboek”, zodat we elkaar als kerkleden een beetje makkelijker kunnen herkennen. Ook die informatie is alleen voor leden zichtbaar.

Een account aanmaken is eenvoudig: ga naar https://deopenpoorthattem.nl/login/, en klik vervolgens op Registreren. Na registratie ontvang je per e-mail een bevestiging.

Als je eenmaal een inlog hebt, kun je je profiel wijzigen. Een korte handleiding vind je dan onder https://deopenpoorthattem.nl/handleiding-profiel-wijzigen/ of in het menu onder je account.

share