Kerstnachtdienst in De Open Poort: T.H.T.

Kerstnachtdienst in De Open Poort: T.H.T.

Op zondag 24 december wordt ‘s avonds een Kerstnachtdienst gehouden waarin stilgestaan wordt bij de betekenis van Kerst. “Het is geen traditionele kerstnachtdienst, maar één die meer gericht is op een hedendaags thema en aansprekend is voor jong en oud”, aldus een van de organisatoren.

De dienst is voorbereid en samengesteld door een aantal jongeren uit De Open Poort, in samenwerking met Praiseband Xing. Tijdens de avond staat de vraag centraal: “hoe houdbaar ben jij?” Spreker ds. Gijs Bronsveld zal ons omgaan met elkaar en ons omgaan met de wereld verbinden aan het Kerstevangelie. En dat ondersteund door film- en fotomateriaal, licht en muziek. De dienst is daardoor ook heel geschikt voor belangstellenden, die normaal gesproken niet gemakkelijk een kerk-drempel over stappen.

De avond wordt muzikaal ondersteund door Praiseband Xing. Deze band heeft al jarenlang ervaring met het muzikaal begeleiden van bijeenkomsten door het hele land. De Kerstnachtdienst wordt gehouden in De Open Poort, Veldhoeve 1. De aanvang is om 21.00 uur. De deuren staan open vanaf 20.30 uur en de toegang is gratis.

share