Nieuwe verlichting in de Open Poort

Nieuwe verlichting in de Open Poort

Zoals u misschien al wel gemerkt hebt is er de laatste tijd door een kleine groep vrijwilligers hard gewerkt aan de realisatie van nieuw licht in de Open Poort. Onder de luifel van het orgel zijn de oude spotjes vervangen door nieuwe ledspots. Ook het podium is nu mooi uit verlicht door nieuwe kleurrijke ledspots. Vele honderden meters kabel, nieuwe dimmers en stopcontacten zijn aangelegd. Op deze manier hopen wij nog beter de activiteiten op het podium in het licht te zetten waardoor alles vanuit de kerk, maar ook met kerk TV goed gevolgd kan worden. Ook past het in deze tijd en de voorbeeldfunctie die wij als Open Poort hebben om een steentje bij te dragen aan duurzaamheid. Vandaar ook dat de halogeenlampen worden vervangen door led verlichting. De werkzaamheden zijn bijna voltooid. Begin januari worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet.

[foogallery id=”11300″]
share