Themadienst: “Niet aan jou gedacht”

Themadienst: “Niet aan jou gedacht”

Op zondagmorgen 3 juni is er weer een bijzondere kerkdienst voor mensen die een gewone kerkdienst vaak moeilijk vinden om te volgen.

Het thema is: “Niet aan jou gedacht”

Hoe vaak komt het niet voor dat andere mensen, heel vaak niet eens onaardig bedoeld, even niet aan je denken? Bijvoorbeeld, op het werk organiseren ze als zomeractiviteit een middagje boerengolf.  Iedereen krijgt een enthousiaste mail met het programma en een uitnodiging om je op te geven. Op de één over andere manier hebben ze jouw mailadres vergeten. Er is niet aan jou gedacht. Of een ander voorbeeld, er is bij je in de klas iemand jarig. Bijna alle jongens of alle meisjes worden uitgenodigd door de jarige, maar aan jou hebben ze niet gedacht.

Op zoveel manieren kunnen we er mee te maken krijgen dat mensen je niet zien staan. Ditzelfde gebeurde met David in de Bijbel. Zijn grote en sterke broers waren in beeld, maar hij was de jongste en ze hadden niet aan hem gedacht….. Hoe het verder afloopt horen jullie in deze kerkdienst voor mensen met een beperking. Iedereen is hartelijk welkom deze dienst mee te maken.

Tijdens deze dienst zal er GEEN kinderclub worden gehouden.

Als je gebedspunten wil doorgeven mag je dit per mail sturen naar: paulvanz@hotmail.com of anders voor het begin van dienst bij de ingang van de kerkzaal afgeven.

Predikant: ds. Gijs Bronsveld

Waar: Gasthuiskerk, Achterstraat 11, 8051 GA Hattem

Tijd: 09.30 uur.

share