Najaarsconcert Christelijke Muziek Hattem (C.M.H.)

Najaarsconcert Christelijke Muziek Hattem (C.M.H.)

U wilt de Christelijke Muziekvereniging te Hattem (CMH) weer eens van een andere kant horen? Op het programma van het najaarsconcert, staan o.a. Sleep en het stuk The Sword and the Crown. Edward Gregson die het stuk schreef, heeft dit gecomponeerd op basis van toneelstukken van de Plantagenets-trilogie. Al deze toneelstukken houden zich bezig met de strijd om de macht (de kroon) door het gebruik van geweld (het zwaard) en ze beelden een van de meest turbulente perioden uit in de geschiedenis van de Britse monarchie. Dit wordt heel filmisch vertolkt door de muziek.

De CMH wil graag een podium bieden voor jong talent. Daarom heeft zij een koperkwintet uitgenodigd om haar deel die avond te verzorgen. Het zijn jonge studenten van het conservatorium ArtEZ in Zwolle. Het belooft een afwisselende avond te worden. Het concert is op 17 november, aanvang 20.00 uur in De Open Poort in Hattem. Meer informatie: www.cmhattem.nl.

share