Open Poort start met Groeidiensten

Open Poort start met Groeidiensten

De Open Poort in Hattem start met maandelijkse Groeidiensten. Dit zijn laagdrempelige diensten waarvoor iedereen welkom is,  ook als je niet of niet zo vaak een kerkdienst bezoekt. De eerste Groei!dienst is op zondagochtend 2 december aanstaande. De dienst begint om 10.30 uur, vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie, thee en limonade.

De Groeidiensten kennen een vaste opbouw met onder meer twee blokken met muziek en aanbidding, een kindermoment en een overdenking. OpenPoorters worden betrokken bij de invulling, zodat elke dienst een persoonlijke tint heeft. Centraal thema in de Groeidiensten is om Jezus meer ruimte te geven in je leven. Door deze ‘groei’  ga je de vrede en blijdschap van een leven met God ervaren, waardoor het leven mooier wordt.

De Open Poort aan de Veldhoeve 1 is een snelgroeiende kerk met momenteel 950 leden. De gemeente is de laatste vijf jaar sterk verjongd, en telt 215  kinderen tot en met 12 jaar. Voor de kleinsten is er tijdens de diensten crèche en er zijn kinderclubs voor kinderen tot en met groep 4.

 

———————————————————————————————

Voor meer informatie over de groeidiensten:

Jurjen van Keulen, 0651406475

share