Laden Evenementen

10:00 uur

Van harte welkom bij deze (ook online te volgen) dienst vanuit de Open Poort.  De dienst begint om tien uur, en voorafgaand worden er enkele mededelingen getoond. U bent van harte uitgenodigd om mee te kijken en te luisteren.

In oktober zullen we in de eredienst bij de vier hoofdstukken van het Bijbelboek Ruth stil staan.  Zie ook: https://deopenpoorthattem.nl/een-maand-met-ruth/

Week 4
Het woord ‘hesed’ wordt drie keer gebruikt in het boek Ruth. Dit betekent onder andere goedheid, barmhartigheid en liefde.  Je vindt dit woord in hoofdstuk 1:8 waar Naomi dit tegen haar schoondochters zegt, maar ook in Ruth 2:20 waar Naomi van Boaz hoort en in 3:10 waar Boaz met Ruth spreekt.

 

U kunt de dienst in het kerkgebouw bijwonen. Als u Corona-klachten heeft of als u (of huisgenoten) positief getest bent op Corona, vragen we u thuis te blijven.
U hoeft zich niet tevoren aan te melden om de dienst bij te wonen, tenzij u een zitplaats wilt waarin u afstand van andere bezoekers kunt houden. Dan dient u zich vóór vrijdag 18:00 uur aan te melden via deze link: https://deopenpoorthattem.nl/inschrijven.

Heeft u naar aanleiding van de uitzending vragen of wilt u napraten dan kunt u contact opnemen met één van onze voorgangers: Almatine Leene of Jasper Bosman of via het algemene contactadres  

 

Datum

24 oktober

Tijd

10:00 - 11:30

Lokatie

Open Poort
Veldhoeve 1
Hattem, 8052 AB Netherlands

Voorganger

ds. Henk Messelink

Bijzonderheden

Een maand met Ruth

Delen