Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

10:00 uur – Noodlot & keuzes

Van harte welkom bij deze (ook online te volgen) dienst vanuit de Open Poort.  De dienst begint om tien uur, en voorafgaand worden er enkele mededelingen getoond. U bent van harte uitgenodigd om mee te kijken en te luisteren.

In oktober zullen we in de eredienst bij de vier hoofdstukken van het Bijbelboek Ruth stil staan.  Zie ook: https://deopenpoorthattem.nl/een-maand-met-ruth/

Week 1
De
auteur van Ruth is onbekend, hoewel sommige bronnen zeggen dat Samuel het misschien heeft geschreven. Wanneer het boek is ontstaan, is ook niet bekend.  Misschien inde tijd van David, maar waarschijnlijk later omdat hoofdstuk4:21-22 een korte stamboom bevat. Het verhaal speelt zich ongeveer 120 jaar vóór de geboorte van David af.  Twaalf eeuwen voor de geboorte van Jezus Christus.

 

U kunt de dienst in het kerkgebouw bijwonen. Als u Corona-klachten heeft of als u (of huisgenoten) positief getest bent op Corona, vragen we u thuis te blijven.
U hoeft zich niet tevoren aan te melden om de dienst bij te wonen, tenzij u een zitplaats wilt waarin u afstand van andere bezoekers kunt houden. Dan dient u zich vóór vrijdag 18:00 uur aan te melden via deze link: https://deopenpoorthattem.nl/inschrijven.

Heeft u naar aanleiding van de uitzending vragen of wilt u napraten dan kunt u contact opnemen met één van onze voorgangers: Almatine Leene of Jasper Bosman of via het algemene contactadres  

 

Datum

3 oktober

Tijd

10:00 - 11:30

Lokatie

Open Poort
Veldhoeve 1
Hattem, 8052 AB Netherlands

Voorganger

dr. Almatine Leene

Thema

Noodlot & keuzes

Kinderen

Créche, 3+, Groep 1 & 2, Groep 7 & 8

Bijzonderheden

m.m.v Praiseband Xing

Collecte

1. Diaconie 2. Kerk

Delen