Laden Evenementen

Live! | De Open Poortcast

Op zaterdagavond 5 oktober 19:30 uur wordt in het Jeugdhonk van de Open Poort een nieuwe podcast serie afgetrapt. De Openpoortcast! In deze serie gaat Almatine, bekend theoloog en predikant, het gesprek aan met diverse bekende gasten. Elke aflevering wordt live uitgezonden, wat betekent dat jij de mogelijkheid hebt om in real-time deel te nemen aan het gesprek. Dit interactieve element zorgt voor een dynamisch gesprek, waarbij jouw vragen en opmerkingen een belangrijke rol kunnen spelen. 

In de eerste aflevering zal Almatine in gesprek gaan met David Boogerd. David is ervaren podcasthost, muziekproducten en journalist. Met bekende podcasts als  ‘Dit is de Bijbel’ en ‘De Ongelooflijke Podcast’ heeft David veel spraakmakende Nederlanders gesproken over uiteenlopende onderwerpen. Reden genoeg om met Almatine een goed gesprek aan te gaan over geloven in deze tijd. Samen bundelen zij hun krachten om diepgaande en betekenisvolle gesprekken te voeren over actuele thema’s binnen het christendom. In een wereld die continu verandert en waarin het geloof op de proef wordt gesteld, biedt de Open Poortcast een verfrissend en open platform voor discussie en reflectie. 

Of je nu een doorgewinterde gelovige bent, zoekend bent, of gewoon geïnteresseerd in geloof in de moderne samenleving, de Open Poortcast biedt voor iedereen in elke leeftijd wat wils. Wil je deze kans niet missen om te leren, te groeien en geïnspireerd te raken? Meld je dan snel aan, want er is maar beperkt plaats! 

Dit veelbelovende gesprek wordt live opgenomen in het Jeugdhonk van De Open Poort in Hattem. Tijdens deze avond kun je luisteren naar twee delen, waarbij je tussendoor en na afloop lekker kunt bijkletsen en mensen kunt ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten hiervoor bedragen €7,50. Zodra je betaald hebt is je aanmelding definitief.

Aanmelden? Klik op de button. Aanmelden

Wil je meer lezen over David Boogerd, klik dan hier. Wil je zijn podcasts eens beluisteren? Kijk dan hier: 

Dit is de Bijbel 

De Ongelooflijke Podcast 

Datum

5 oktober

Tijd

19:30 - 21:30

Lokatie

Jeugdhonk De Open Poort
Veldhoeve 1 (ingang via de parkeerplaats achter de kerk)
Hattem, 8052 AB Nederland

Delen