Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

10:00 uur – Sterk in zwakheid

Van harte welkom bij deze (ook online te volgen) dienst vanuit de Open Poort.  De dienst begint om tien uur, en voorafgaand worden er enkele mededelingen getoond. U bent van harte uitgenodigd om mee te kijken en te luisteren.

In oktober zullen we in de eredienst bij de vier hoofdstukken van het Bijbelboek Ruth stil staan.  Zie ook: https://deopenpoorthattem.nl/een-maand-met-ruth/

Week 2
Ruth is een van twee boeken in de Bijbel die naar een vrouw zijn vernoemd. Het zwagerhuwelijk wordt gevonden in Genesis 38:8 en Deut. 25:5.Een man trouwt met de weduwe van zijn overleden broer/neef,wanneer er uit dat huwelijk geen kinderen geboren zijn. Het eerste kind wordt dan geacht van de overleden man te zijn.

 

U kunt de dienst in het kerkgebouw bijwonen. Als u Corona-klachten heeft of als u (of huisgenoten) positief getest bent op Corona, vragen we u thuis te blijven.
U hoeft zich niet tevoren aan te melden om de dienst bij te wonen, tenzij u een zitplaats wilt waarin u afstand van andere bezoekers kunt houden. Dan dient u zich vóór vrijdag 18:00 uur aan te melden via deze link: https://deopenpoorthattem.nl/inschrijven.

Heeft u naar aanleiding van de uitzending vragen of wilt u napraten dan kunt u contact opnemen met één van onze voorgangers: Almatine Leene of Jasper Bosman of via het algemene contactadres  

 

Datum

10 oktober

Tijd

10:00 - 11:30

Lokatie

Open Poort
Veldhoeve 1
Hattem, 8052 AB Netherlands

Voorganger

dr. Jasper Bosman

Thema

Sterk in zwakheid

Kinderen

Créche, 3+, Groep 1 & 2, Groep 3 & 4

Bijzonderheden

Een maand met Ruth

Delen