Woonruimte gezocht

Woonruimte gezocht

Beste leden van de Open Poort,

Mijn  naam is Alida van der Walt en ik ben 33 jaar oud.  Ik komt uit Zuid – Afrika. Mijn grootouders zijn geboren en getogen in Nederland (Voorschoten en Noordscheschut). Mijn hartsverlangen was om in Nederland mijn Nederlandse roots te ontdekken en God heeft waarlijk voor mij de deuren open gezet. Ik ben sinds Januari 2019 in Nederland. Ik heb de eerste jaar Pabo bij de Viaa in Zwolle met success afgerond. Naast de Pabo heb ik 10 jaar ervaring als verpleegster in een ziekenhuis in Zuid Afrika. 

Vanwege Corona toestanden was het niet mogelijk om een geloofsgemeenschap te vinden. Ook stopte mijn lessen in maart op de Viaa in Zwolle en zoals bekend werd bewegingsvrijheid  ingeperkt.  Het was mij dus zeer lastig gemaakt om een netwerk van nieuwe mensen te leren kennen.  Ik heb een kamer nodig in regio Zwolle. Vanaf de nieuwe schooljaar ga ik ook stage lopen bij ‘Het Kristal ‘school in Heerde. 

Mijn concrete vraag aan jullie is of jullie mij in contact kan brengen iemand in jullie gemeente die een kamer wilt verhuren aan een zeer rustige gelovige student. In ruil daarvoor bied ik zorg aan en hulp in de huishouding en uiteraard een huurbedrag voor de kamer. Ik ben vriendelijk en hulpvaardig en heb een vrolijke persoonlijkheid. Ik kan goed met ouderen en kinderen werken. Uiteraard bid ik hiervoor en vertrouw dat Vader voor mij een bijzondere plekje op oog heeft waar ik een betekenisvolle bijdragen kan leveren.  

Alvast hartelijk bedankt,

Met vriendelijke groet 
Alida van der Walt
06 824 81 608

share