40-dagentijd, samen bidden. Doe jij mee?

40-dagentijd, samen bidden. Doe jij mee?

14 februari start de veertigdagentijd, een periode waarin we bewust mogen toeleven naar het grote wonder van Pasen. Het is mijn voornemen om elke dag te starten met een half uur van verstillen, bijbel lezen en bidden. Dat wordt nogal een uitdaging, want dat vind ik soms best lastig zelf vorm te geven en dan ben ik ook nog niet eens een ochtendmens ­čśë

Ik zou het dan ook heel gaaf en bemoedigend vinden dit samen te doen, met gemeenteleden van de Open Poort. In Hebree├źn 4:16 staat: ÔÇśLaten we dus zonder schroom de troon van Gods genade naderen, waar we telkens als we hulp nodig hebben barmhartigheid en genade vinden.ÔÇÖ Ik nodig je van harte uit om eens langs te komen en samen tot Gods troon te naderen.

Voor vragen, app gerust naar me! Deborah de Boer, 06-55748043.

share