4G fiets-tourtocht

4G fiets-tourtocht

Beste sportieveling,

Natuurlijk doen wij als 4G-kerken al best veel samen. Toch mist er wat ons betreft nog wel het een en ander. Bijvoorbeeld elkaar ontmoeten door lekker samen te fietsen en daarna een hapje te eten.

Daarom is het tijd voor de eerste 4G-toertocht! Jij fietst toch ook mee?

Wat gaan we doen?
Op zaterdag 9 juli verzamelen we ergens in Hattem om 13:30 uur. De locatie wordt voorafgaand aan de tocht met jullie gedeeld en is o.a. afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We beginnen met een kop koffie of thee en zullen de informatie rondom groepsindeling, routes en wegkapiteins met jullie delen.

Vanaf 14:00 uur gaan we van start met de verschillende fietstochten. Er zijn 3 routes:

  • 30 kilometer op de mountain- of gravelbike (gemiddelde snelheid 20 km/u)
  • 40 kilometer op de racefiets (gemiddelde snelheid 25 km/u)
  • 60 kilometer op de racefiets (gemiddelde snelheid 30 km/u)

De routes eindigen allemaal bij de startlocatie. Daar worden jullie opgevangen met een welverdiend potje bier, of wat anders natuurlijk. Nadat iedereen is uitgehijgd en gehydrateerd is het tijd om gezellig samen een hapje te eten. Geen haute cuisine, tenzij je een broodje hamburger of versgebakken kibbeling hieronder schaart ­čśë

Er is een open eind, dus als je jezelf danig begint te ruiken of als je gesprekspartner hints in die richting geeft, dan is het tijd voor een douche en kun je huiswaarts keren.

Voor meer informatie en aanmelden kun je kijken op: www.4gtoertocht.nl. De deadline voor aanmelden is 20 juni! Meld je dus op tijd aan…

Aanvullende informatie (waaronder dus start- en finishlocatie) over het verloop van het evenement ontvang je in de week voor 9 juli in de mail. Hou die dus goed in de gaten.

We zien je graag de 9e! Heb je vooraf vragen? Stuur dan een mail naar 4gtoertocht@gmail.com.

Hartelijke groet,
De 4G-toertocht organisatie

Rutger Kamphuis
Steven Rouvoet
Peter Slump
Ren├ę Slump
Gerbrand Veltkamp
Sjoerd de Wit

share