Adventskalender – De Verre Naasten

Adventskalender - De Verre Naasten

Wie had een jaar terug kunnen bedenken hoe ingrijpend ons leven in 2020 zou veranderen? Door een virus dat wereldwijd rondwaart, en onze gezondheid, sociale contacten, portemonnee en kerk-zijn volop raakt?

Wat niet veranderd is, is onze God. En dat Hij doet wat Hij belooft. Dat mogen we tijdens de Adventsperiode weer volop beleven, in verwachting van Jezus’ komst. Om vol vertrouwen in Zijn beloften te gaan staan. Want Hij belooft ons een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, vol gerechtigheid en herstel. Soms mogen we nu al sporen van dat Koninkrijk zien. Het is nabij… zoals beloofd!

Online Adventskalender
Tijdens de 26 dagen van Advent (zondag 29 november t/m donderdag 24 december) kijken we uit naar het feest van Jezus’ geboorte. Zoals beloofd! Al heel lang geleden werd die Verlosser aangekondigd. De Bijbel staat er vol van. Om vol verwachting toe te leven naar het Kerstfeest, maakten we een online Adventskalender. Elke dag leest een kind een beloftevolle Bijbeltekst voor, waarin de komst van het Licht wordt aangekondigd. Dat gebeurt in verschillende talen, omdat we ons met broers en zussen uit de hele wereld verbonden voelen. Zo mogen we samen Jezus’ komst verwachten.

Meld je aan voor de adventskalender via: deze link.

share