Beleef ‘Xingpraise’ met groot projectkoor

Beleef ‘Xingpraise’ met groot projectkoor

Hattem: ‘XingPraise’ is een project dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door praiseband Xing uit Hattem.  De afgelopen maanden is er een groot regionaal projectkoor gevormd. In drie avonden en een middag komt het koor, samen met Xing en vocal coach Marloes van Ommen, bijeen om het repertoire in te studeren. Op zaterdag 28 maart zal dan XingPraise plaatsvinden in de Open Poort in Hattem.  Van harte welkom!

‘XingPraise’ wordt georganiseerd om mensen de gelegenheid te geven en te laten ervaren hoe het is om eens met een band te zingen en op een podium te staan. Het is ook prachtig om op deze manier de grootheid van God te bezingen en te beleven. Aanbidding en lofprijzing zal centraal staan tijdens dit evenement. Niemand minder dan Marloes van Ommen zal de zangpartijen aanleren. Uiteraard zal Marloes ook zelf een paar nummers zingen. 

Marloes van Ommen heeft het conservatorium afgerond met een fantastisch eindexamenproject. Ze is nu onder andere actief als zangdocent op diverse scholen. Marloes heeft al samengewerkt met artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J. Ze heeft in 2011/2012 meegedaan aan het tv-programma “The Voice of Holland”, hier heeft ze de kwartfinales bereikt.

U en jij zijn van harte welkom om dit evenement bij te wonen. Samen met Xing, het projectkoor en alle aanwezigen willen wij er een mooi feest van maken. ‘XingPraise’ wordt gehouden in de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem. De entree is gratis en de aanvang is 19.30 uur. Er wordt een collecte gehouden voor de bestrijding van de onkosten.

share