Bidden in de open Poort

Bidden in de open Poort

Tijdens de ‘Groeidiensen’ waren er gebedsteams in de Open Poort. Na de dienst konden mensen voor zich laten bidden.

Vanaf 23 oktober willen we daar weer mee gaan starten. Dat is de zondag waar Ds. Almatine Leene zal spreken over bidden. Vanaf die zondag zullen er op frequente basis gebedsteams beschikbaar zijn. Elk team zal bestaande uit een man en een vrouw.

Het initiatief om de gebedsteams weer op te starten komt vanuit de cursus ‘Hattem Bidt’. Aan jou de vraag of jij in zo’n team zou passen. Heb jij vrijmoedigheid om voor iemand anders te bidden? Om in samenwerking met de Heilige Geest de ander voor de troon van God te brengen?

Is dit wat voor jou? Meld je dan aan. Er wordt dan een lijst met bidders gemaakt waar op je kunt zien welke zondag jij aan de beurt bent.

Zou je dit graag willen maar heb je geen ervaring of vrijmoedigheid? Geef je dan op voor de cursus ‘Hattem Bidt’ deze gaat op 9 november van start in de Open Poort. Vijf woensdagavonden achter elkaar leer je dan vrijmoedig bidden.

 

Cursus persoonlijk voorbeden
Een cursus die gaat over bidden met en voor mensen

De cursusavonden beginnen met lofprijzing, bijbelse onderbouwing gevolgd door oefenen in de praktijk. Deze cursus is een verdere verdieping op de eerdere cursus gehouden in het voorjaar en staat open en is toegankelijk voor iedereen.

5 woensdagavonden van 19:45,  22:00uur in de Open Poort:

– 16 Nov
– 23 Nov
– 30 Nov
– 07 Dec
– 14 Dec

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de gebedsteams of cursus dan kan dat door een mail te sturen naar: gebed@deopenpoorthattem.nl

Marc Meijer, Klaas Breunis, Ieuwkje en Rufus Bakker

share