Bijbelstudieproject voorjaar 2022

Bijbelstudieproject voorjaar 2022

We zijn blij dat we elkaar als gemeente weer kunnen ontmoeten, in de kerkdiensten en daarbuiten. Eén van de manieren om dat te doen is in de miniwijk of wijk. Deze groepen zijn ingesteld om met elkaar te kunnen meeleven en ook samen Bijbelstudie te kunnen doen.

Dit voorjaar willen de Kerkenraad de (mini)wijken stimuleren om elkaar weer te ontmoeten en samen Bijbelstudie te doen. We doen dat gemiddeld 1x per maand, vijf maanden lang. Elke bijeenkomst staat er één thema centraal dat eerder ook is behandeld tijdens een themadienst in de huidige 40-dagentijd. Voorafgaand aan elke Bijbelstudiebijeenkomst zal er bovendien een korte inleiding verspreid worden door één van onze predikanten.

We nodigen alle (mini)wijken uit om op de volgende momenten samen te komen:

Datum Thema
20 maart  Armoede en rijkdom
10 april  Discriminatie
15 mei  Verspilling
12 juni  Slavernij
3 juli  Geweld en macht

Alle bijeenkomsten zijn in principe gepland op een zondagmiddag of -avond. Het staat de deelnemers vrij om daar eventueel zelf van af te wijken.

Meedoen?

Als je lid bent van een miniwijk ontvang je binnenkort vanzelf een uitnodiging voor de eerste bijeenkomst op 20 maart 2022. Het is ook mogelijk om zonder miniwijk mee te doen met dit project. Via dit formulier kun je jezelf aanmelden zonder miniwijk. Je wordt dan samen met anderen willekeurig ingedeeld in een nieuwe Bijbelstudiegroep van 4 of 5 adressen. Ook (thuiswonende) jongeren zijn van harte welkom om zich aan te melden!

Kort samengevat

  • Ben je lid van een miniwijk: je ontvangt binnenkort vanzelf een uitnodiging.
  • Wil je deelnemen zonder miniwijk, meld je dan aan via dit formulier en je wordt samen met anderen ingedeeld in een nieuwe Bijbelstudiegroep.

Heb je vragen over dit project, neem dan contact op met je eigen miniwijkleider of wijkouderling.

share