Braderie bij de Open Poort op 11 juni

Braderie bij de Open Poort op 11 juni

Op zaterdag 11 juni van 11.00 – 16.00 uur maken we er een feestje van op het kerkplein. Dan organiseren we een braderie met rommelmarkt. En iedereen is welkom!

We zouden het gaaf vinden om dit met de hele gemeente te organiseren. Wie maakt er lekkere koffie of bakt hamburgers? Of misschien weet je iemand met een foodtruck? En wie kan en wil er een leuke workshop geven en er dan wat leuks aan overhouden? Over de opbrengst beschik je dit keer namelijk helemaal zelf.

Voor elke leeftijd zal er wat leuks te doen zijn! Voor kleinste kinderen is er al een springkussen geregeld en kan er geschminkt worden. Ideeën voor andere activiteiten zijn: Versier bijvoorbeeld je eigen cakeje, een grabbelton en noem maar op. Voor de grotere kinderen zullen er al leuke activiteiten worden georganiseerd met medewerking van Xieje. Wie heeft een leuk idee om dit aan te vullen?

Voor volwassenen is er ruimte voor workshops waar je aan mee kan doen. Misschien wel boogschieten, bloemschikken of hout branden. Wie weet er nog meer activiteiten en heeft zin om wat op te zetten? Enveloppen trekken, Darten of Oud Hollandse spelen? Wees creatief!

Ondernemers op het plein doen ook mee: O.a. Fietsspeciaalzaak Roel Veltkamp heeft zijn jaarlijkse open dag.

Verder zal er een grote rommelmarkt zijn waar ook iedereen uit de omgeving aan mee kan doen. Voor alle leeftijden. Ook zijn andere stands welkom: Misschien bak je wel heerlijke cake, of wil je mee doen voor je eigen organisatie of goede doel.

Dus heb je nog wat spullen op zolder en wil je dat verkopen? Of wil je een workshop geven en daar geld mee verdienen? Ben jij degene die een cursus bloemschikken of iets anders geeft? Bak je de lekkerste cake die je wil verkopen of heb je een organisatie die je graag onder de aandacht wil brengen? Doe dan mee!

Deze braderie is vrij toegankelijk voor iedereen. Dus nodig je buren, familie of vrienden ook uit en moedig ze aan om ook gezellig mee te doen. Samen maken we er een gezellige dag van.

Mee doen?

Stuur een mail naar braderie@deopenpoorthattem.nl

Geef hierbij aan wat je wil verkopen. Workshops en Koek & Zopie graag aanmelden voor 1 juni.

Wil je alleen mee doen door tweedehands spullen te verkopen en neem je een eigen kleed of standje mee? Dan is een mail met naam voldoende. Je krijgt dan meer informatie over tijden en opbouwen. Er is genoeg ruimte voor iedereen. Is het plein vol? Dan pakken we de parkeerplaats er gewoon bij!

Je kunt ook meteen het opgaveformulier mee sturen. Download hier: Opgaveformulier Braderie. Na invullen (Word-document) graag per e-mail naar onderstaand e-mailadres.

Willen jullie helpen om dit tot een groot succes te maken?
We zien je graag op 11 juni!

Hartelijke groet,

Rob & Joke Stapper
Eleny Koops
Joke & Ties Sikkema

Contact: braderie@deopenpoorthattem.nl

 

N.B. Er wordt ook een workshop ‘Reanimatie’ gegeven, waarvoor je een officieel certificaat kan krijgen! Vanwege de e-learning vooraf, is het handig als je vooraf aanmeld. Kosten €25,-
Opgeven kan hier: https://forms.office.com/r/Y60YxZ3jcR

share