Concert – Lied in de nacht

Concert - Lied in de nacht

Soms heb je van die periodes dat het tegenzit in je leven. Je wordt ziek, verliest iemand, worstelt met depressieve gevoelens, ligt in een scheiding of voelt je angstig of alleen. Of je hebt gewoon moeite om Gods boodschap écht te geloven. Of je hebt vragen over de weg die God met jou gaat. In zo’n fase kan het moeilijk zijn om vertrouwen te houden en perspectief te zien. Bemoedigende woorden komen niet zo gemakkelijk meer binnen en ook je gebeden lijken niet gehoord te worden. Je houdt je  misschien nog vast aan je geloof, maar voelt het allemaal niet meer zo. 

Lied in de nacht geeft ruimte, woord en geluid aan deze gevoelens. Dat doen we met muziek. Door middel van optredens en inspirerende bijeenkomsten organiseren we ontmoetingen met elkaar midden in de nacht van jouw leven.  We zoeken God, juist in de diepte van deze gevoelens. Juist waar Hij zo moeilijk te vinden is. 

Lied in de nacht; het klinkt misschien zwaar, maar dat is het niet. We zien en ervaren dat juist daar échte hoop te vinden is. Diepgaand.  

Zaterdag 22 juni geven we weer een concert. In Hattem dit keer.  

Een concert over de nacht, de troost en het verlangen. In een intieme setting zingen we liederen die opstijgen uit de diepte. We zoeken het Licht op de plekken waar het donker is geworden. Want het donker is realiteit en gaat aan bijna niemand voorbij. 

Of om in termen van Leonard Cohen te spreken: ‘in het donker, op de bodem van put, daar verschijnt een Naam’  

Met een mix van bestaande en eigen nummers geven we woord en geluid aan het Leven.  We staan stil bij alle facetten die dat met zich meebrengt; gebrokenheid en heelheid, dieptes en hoogtes, pijn en troost. In de vaste overtuiging dat God niet alleen door het donker heen werkt, maar in het donker aanwezig is. Misschien daar wel het meest. 

We geven dit concert op de mooie locatie van Spectrum in Hattem:  3e Industrieweg  2

Tijd: 20 uur (inloop vanaf 19.45 uur) tot ong. 21.30 uur
Kosten: 5 euro – te betalen bij binnenkomst (graag contact)

 

share