DOE-dag – Workshopgevers gezocht!

DOE-dag  - Workshopgevers gezocht!

Het idee voor een DOEdag is ontstaan tijdens de voorbereidingen voor het jeugdwerk. Het onderwerp creativiteit kwam hierbij aan de orde. Maar als we praten over creativiteit, komt de ware creativiteit niet aan de orde. We kunnen beter doen! En daarom dus de DOEdag zaterdag 14 december.

Creativiteit is meer dan een hobby of bezigheid, het is een scheppingsgave van God. Wij zijn naar Gods beeld geschapen en wij hebben scheppende gaven gekregen. De een kan mooie plannen bedenken, een ander kan dit muzikaal uitvoeren of door drama. Weer een ander kan dit bouwen en de volgende kan het schilderen of
beeldhouwen. Zo hebben we allemaal gaven en die gaven willen we samenbrengen op de DOEdag.

Wij zijn op zoek naar creatieve mensen die onze jongeren een workshop willen geven. Een workshop om hun creatieve gaven te ontdekken. De gaven ontdekken en elkaar stimuleren om je talent uit te bouwen. Dit kunnen workshops zijn op het gebied van muziek, drama, koken, beeldhouwen, houtbewerking, enzovoort…. Heb je een toffe hobby of creatieve bezigheid, laat het ons weten!

De DOEdag is zaterdag 14 december van 15.00 uur tot 19.00 uur. De jongeren schrijven zich vooraf in voor een workshop of activiteit. Op de middag zelf nemen ze deel aan de workshop. Alle creaties die gemaakt, gebakken, gekookt, geschilderd zijn, worden vanaf 17.00 uur verkocht voor het goede doel. Alle gemeenteleden worden daarom uitgenodigd om de DOEdag te bezoeken. Wie weet scoort u daar mooie kerstversiering en kunt u genieten van een overheerlijke kom snert.

Wil en kun je een workshop geven, laat het ons weten! Is het geven van een workshop niet je ding, maar heb je wel leuke ideeën of helpende handen, van harte welkom! Meld je aan bij Ieuwkje Bakker, Karelien Veldhuizen of Margriet Brouwer. Dit mag ook via whatsapp 06-13477866 of via mail margrietbdj@gmail.com

share