Dringend gezocht: schoonmakers voor de kerk!

Dringend gezocht: schoonmakers voor de kerk!

We zijn als CBO dringend opzoek naar gemeenteleden die mee willen helpen met het schoonmaken van de kerk. Wie o wie wil er meehelpen met het schoonmaken van ons kerkgebouw?

Waar moet je aan denken?

Het gaat om ongeveer 3 uurtjes per week (momenteel maandagochtend) waarin je samen met enkele andere gemeenteleden en de beheerder in een gezellige sfeer zorgt voor een schoon en fris kerkgebouw! Ook hier geldt: vele handen maken licht werk!

Er zijn per week 3 schoonmakers nodig, bij meer aanmeldingen kunnen we een rooster maken waarin je bijvoorbeeld eens in de 2 weken aan de beurt bent.

Wat als er geen schoonmakers worden gevonden?

Als er geen of onvoldoende aanmeldingen binnenkomen dan hebben we geen andere keuze dan om de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden aan een externe partij. Dat brengt voor ons als gemeente aanzienlijke maandelijkse kosten met zich mee, iets wat we graag met jullie hulp zouden voorkomen.

Voor meer informatie en aanmelden kun je na de kerkdienst terecht bij Rob en Joke Stapper of bij Edwin Veldkamp. Aanmelden per mail of app kan ook. Stuur in dat geval even een berichtje naar: beheerder@deopenpoorthattem.nl of 06 40127630 (Joke Stapper)

share