Fam. de Boer zet zich in voor vluchtelingen. Doe je mee?

Fam. de Boer zet zich in voor vluchtelingen. Doe je mee?

Wij zijn familie de Boer en wij willen ons inzetten voor vluchtelingen.

Onze zus/dochter Deborah is het afgelopen jaar een paar maanden op Lesbos geweest en heeft gezien hoe het leven in een vluchtelingenkamp er aan toe kan gaan. De verhalen hebben ons hier ook in Nederland geraakt, en hebben ertoe geleid dat we ons beste beentje willen voorzetten om iets te doen voor onze medemens op de vlucht.

Dit doen we letterlijk, door met het gezin deel te nemen aan de Nacht van de Vluchteling, in de nacht van 11 tot 12 september. Dit houdt in dat we, samen met andere deelnemers, 40 kilometer zullen wandelen over de Utrechtse heuvelrug.  Meer informatie hierover vindt u op: www.vluchteling.nl

We zullen deze kilometers afleggen met het doel om geld op te halen voor het vluchtelingenwerk via stichting Vluchteling. Bij acute nood biedt deze stichting directe hulp, zoals onderdak, medische zorg, hulpgoederen, voedsel, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Om de actie te laten slagen hebben we jullie hulp nodig!
Als gezin hebben wij een CD gemaakt met als titel: A Place Called Earth. We hebben nagedacht over de nummers, de teksten en de vormgeving.  De nummers vormen samen een verhaal rondom het thema vluchtelingen en wat onze rol hierbinnen is. Deze cd kunt u bestellen voor een bedrag van minimaal 10 euro.

Wil je alvast een voorproefje van de cd? Check dan deze video!

Mocht u ons willen sponsoren én een toffe cd willen ontvangen, dan kunt u dit aangeven via de bestellijst.  Let op! Voor de donatie/betaling zelf is een andere link van toepassing. Nadat u de bestellijst via het formulier heeft ingevuld, kunt u doneren via de link naar onze teamwebsite.

Wilt u geen cd ontvangen maar toch doneren?  Dan kunt u ook een ook bijdrage leveren via deze doneerlink.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! (06-21585451) We hopen samen met u op een mooie actie, bedankt voor uw bijdrage!

Hartelijke groet,
Durk & Alma, Deborah, Marieke, Rachel, Nienke & Jorryt en Jens

share