Ga je mee naar de eerste ondernemersavond van CRR?

Ga je mee naar de eerste ondernemersavond van CRR?

Dag broers & zussen,

De laatste week van onze vakantie hebben wij als gezin een week geholpen in de loodsen van Christian Refugee Reliefe (CRR) te Nieuw Lekkerland.

Deze jonge hulporganisatie is in de afgelopen 7 jaar, door alle crises, hard gegroeid.
Van twee hulptransporten per jaar, zijn ze doorgegroeid naar nu al 100 transporten door heel Europa: Athene, Lesbos, Samos, Polen, Oekraïne, Bosnië & Servië.

Tijdens onze (werk)vakantie hebben we hun geholpen hun tweede loods in te richten en het en hun eerste loods anders in te richten, zodat ze in de toekomst nog sneller onze medemens in nood kunnen voorzien van kleding, eten & drinken, medicijnen en hygiëne artikelen.

Naast deze transporten levert CRR ook mensen ter plekke die op de brandhaarden in Europa hulp bieden en relaties aangaan met onze medemens op de vlucht.

Kortom, ze doen zeer waardevol werk, vanuit hun geloof in God:

‘Want Ik had honger en jullie gaven mij te eten, Ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling en jullie namen Mij op.’ Mattheus 25: 35

Dit waardevolle werk kost natuurlijk best veel geld en ook zijn er iedere keer weer goederen en mensen nodig! Om dat het werk mogelijk te maken is CRR afhankelijk van het bedrijfsleven, kerken, particuliere hulp en de overheid.

En mede daarom gaat CRR een businessclub oprichten en achter de schermen help ik hen daar een klein beetje bij. Op woensdagavond 31 augustus organiseren ze, in hun nieuwe loods, hun eerste avond voor ondernemers & belangstellenden.

Nu ga ik die avond naar Nieuw Lekkerland toe en er zijn vier plekken in mijn Defender over. Heb je belangstelling om mee te gaan om meer te zien en te horen over CRR, bel of app me dan gerust:)

PS | Wil je meer weten over CRR, kijk dan even op hun site: https://www.christianrefugeerelief.com/

Hartelijke groet,
Durk de Boer
06-21585451

share