Gezinshuis Joppe

Gezinshuis Joppe

In November 2019 kreeg onze droom een eerste impuls. En toen ging het hard. Na een eerste contact met Gezinshuis.com hebben we in sneltreinvaart het screenings traject doorlopen. 28 februari kregen wij een flitsbezoek van onze coach … we mochten onder de vlag van Gezinshuis.com een gezinshuis starten.

Enthousiast wilden we met onze coach contact leggen met een passende zorgaanbieder … en toen ging Nederland in “lock down”, de Corona legde ook deze activiteit stil. Wat een teleurstelling, we hebben graag voor de zomer van start willen gaan. Achteraf blijkt deze pas op de plaats ons goed te hebben gedaan. Vlak voor de zomervakantie kregen we de match met de zorgaanbieder “Careander”. Met hen gaan we verder. Vanaf 17 augustus is het allemaal officieel geworden… we kunnen starten als gezinshuis Joppe!

Ook hebben wij een website.  Kijk rustig rond op www.gezinshuisjoppe.nl. Wij zijn er erg blij mee. Zelf hebben we eigenlijk helemaal geen verstand van websites bouwen, we zijn dan ook blij dat Luuc Teuben deze site voor ons heeft willen bouwen. Op deze manier hopen we u een beetje op de hoogte te houden van ons gezinshuis Joppe.

Remmelt & Jannie Knigge

share