GEZOCHT: TEAM YOUNG!

GEZOCHT: TEAM YOUNG!

Inloopavond woensdag 26 februari  
20:30 – 21:30 | Open Poort.  

Heb je liefde voor God, hart voor kinderen/jongeren en visie op jeugdwerk?  Ben je bereid om je leven te delen, zelf toegerust te worden, om zo weer anderen toe te rusten?  Dan zijn we op zoek naar jou!  

We willen een kerk zijn met hart voor jonge gezinnen en jongeren. Wat betekent dat concreet voor kinderen, tieners, jongeren, ouders, het jeugdwerk, voor gemeente zijn? Die vragen willen we oppakken met nieuw team, die de verschillende onderdelen van het jeugdwerk gaat versterken en doorontwikkelen 

Willen we jongeren meenemen in geloof, dan is de vraag eerst hoe is het met je eigen geloof. Hoe ben je als leiding zelf een voorbeeld in geloof, waarin je anderen kunt meenemen. Om die reden zullen we als team investeren in geloof, persoonlijke groei en leiderschap*, die impact heeft op jeugdleiders en op de jongeren. Dit vraagt om tijd en commitment.  

We streven naar een enthousiast en evenwichtig team waarin ervaring/affiniteit met kinder-, tiener-, jongerenwerk aanwezig is. Het plan is begin maart te starten. Lijkt het je mooi om hier deel van uit te maken en dit avontuur aan te gaan, of wil je meer weten? Kom dan langs op woensdagavond 26 februari in de Open Poort (tussen 20:30 – 21:30) of neem contact op.  

Egbert Jan | 0638301143  

*) Google bijvoorbeeld de learning community’s van LEV navigators of de populaire jeugdwerk-kerk vernieuwingsbeweging “Growing Young”, waarmee we aan de slag willen gaan.  

share