Groei!dienst Zondag 27 oktober Gert Hutten met Xing in Hattem

Groei!dienst Zondag 27 oktober Gert Hutten met Xing in Hattem

Zondag 27 oktober Gert Hutten met Xing in Hattem

Op zondagochtend 27 is er weer een Groeidienst in De Open Poort in Hattem, deze keer met de bekende spreker en predikant Gert Hutten en muzikale begeleiding van Praiseband Xing.

De dienst begint om 10.30 uur, vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie, thee en limonade. Thema is ‘Dienen, delen en doen’. Het belooft een bijzondere dienst te worden die door de diakenen van De Open Poort samen met Gert Hutten is voorbereid.

De Groeidiensten zijn laagdrempelige diensten waarvoor iedereen welkom is, ook als je niet of niet zo vaak een kerkdienst bezoekt. Ze kennen een vaste opbouw met onder meer muziek en aanbidding, een kindermoment en een overdenking.

OpenPoorters worden betrokken bij de invulling, zodat elke dienst een persoonlijke tint heeft. Centraal thema in de Groeidiensten is om Jezus meer ruimte te geven in je leven. Door deze ‘groei’ ga je de vrede en blijdschap van een leven met God ervaren, waardoor het leven mooier wordt.

De laatste Groeidiensten van 2019 zijn op 17 november en eerste kerstdag 25 december gepland. Voor de kleinsten is er tijdens de diensten crèche en er zijn kinderclubs voor kinderen tot en met groep 4.

Van harte welkom!

share