Hattem Zingt online en via RTV Hattem – december 2021

Hattem Zingt online en via RTV Hattem - december 2021

Hattem Zingt online en via RTV Hattem. Deze maand een week eerder!

Het is mooi om te horen dat veel Hattemers blij zijn met Hattem Zingt. Dat geeft energie om aan de slag te gaan met de komende uitzendingen. Om zoveel mogelijk Hattemers te bereiken zullen de uitzendingen ook terug te kijken zijn via RTV Hattem.

Wat is Hattem Zingt?

Hattem Zingt is een initiatief van de kerken in Hattem. Elke laatste zondag van de maand tot en met april willen wij een uitzending maken waarin geestelijke verzoeknummers kunnen worden aangevraagd. Gewoon voor uzelf, voor iemand die u kent en eenzaam is, voor iemand die bemoediging en/of troost kan gebruiken of voor iemand waarbij een felicitatie op zijn plaats is. Onafhankelijk dus van de kerkelijke achtergrond.
Naast de liederen zullen de predikanten van diverse Hattemse kerken een korte overdenking verzorgen.

Hoe kunnen verzoekliederen worden aangevraagd?

In onderstaand overzicht ziet u op wanneer de uitzendingen zijn en tot welk moment er per aflevering verzoeken kunnen worden ingediend. Aanvragen van liederen gebeurt per voorkeur via e-mail door een bericht te sturen naar: aanvragen@hattemzingt.nl. Bent u zelf niet zo handig met de computer, dan is er vast iemand in uw nabije omgeving die een verzoek namens u kan versturen. Lukt dit toch niet, dan kan uw verzoek ook telefonisch gedaan worden aan Roelanda Beekhuis op telefoonnummer: 038-4445311.

Vermeld in uw e-mail voor wie u het verzoeknummer aanvraagt inclusief de motivatie daarvoor. Wilt u dat bepaalde zaken anoniem blijven, dan kunt u dat uiteraard ook aangeven. Daarnaast ontvangen wij graag een opgave van het verzoeknummer.

Datum uitzending Hattem Zingt Uiterste datum indiening verzoeken
19 december 2021 (i.v.m. Kerst week eerder) 13 december 2021
30 januari 2022 24 januari 2022
27 februari 2022 21 februari 2022
27 maart 2022 21 maart 2022
24 april 2022 18 april 2022

 

Hebt u mooie beelden van Hattem? Stuur ze op!

Tijdens de uitzendingen worden mooie beelden van Hattem getoond. Hebt u mooie beeld (foto’s of HD-video’s) van Hattem en/of omgeving en vindt u het goed dat wij deze gebruiken voor de uitzendingen, stuur ze op! U kunt ze naar ons toesturen via aanvragen@hattemzingt.nl. Om grotere bestanden te versturen kunt u gebruikmaken van www.wetransfer.com. Alvast heel hartelijk dank!

Hoe kunt u de uitzendingen bekijken?

U kunt live meekijken en luisteren via www.hattemzingt.nl op bovengenoemde zondagavonden. De uitzending start om 19.00u. Na de uitzending zal het programma daar beschikbaar blijven om (terug) te kijken en luisteren.

Hattem Zingt wordt daarnaast tweemaal per maand herhaald op RTV Hattem. De woensdagavond na de uitzending en de woensdagavond daarna kunt u om 20.00u afstemmen op het televisiekanaal van RTV Hattem.

Wij hopen, met uw hulp door het aanvragen van verzoeknummers, Hattem Zingt tot een succes te maken. Ons doel is om mensen die eenzaamheid ervaren iets te laten hebben om naar uit te kijken waarmee zij zich verbonden voelen met anderen en elkaar.
Doet en zingt u weer met ons mee?

 

share