Hattem Zingt | Volgende uitzending 25 april

Hattem Zingt | Volgende uitzending 25 april

Hattem Zingt… door, zingt u weer mee?

In december 2020 zijn er een tweetal uitzendingen geweest van Hattem Zingt. Vanwege de vele positieve reacties, is besloten om in ieder geval nog vier uitzendingen te gaan maken tot aan de zomer.

Wat is Hattem Zingt ook alweer?

Corona zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid, afstand en daardoor eenzaamheid. Vooral de wat kwetsbare en eenzame mensen binnen onze samenleving kunnen het zwaar te verduren hebben en missen het contact en de steun die ze zo nodig hebben. Met Hattem Zingt willen wij juist hen een hart onder de riem geven.

 Elke laatste zondag van de maanden februari tot en met mei willen wij een uitzending maken waarin geestelijke verzoeknummers kunnen worden aangevraagd. Gewoon voor uzelf, voor iemand die bemoediging en/of troost kan gebruiken of voor iemand waarbij een felicitatie op zijn plaats is. Onafhankelijk dus van de kerkelijke achtergrond. Daarnaast zullen de predikanten van onze kerken een korte overdenking verzorgen.

Hoe kunnen verzoekliederen worden aangevraagd?

In onderstaand overzicht ziet u op welke momenten de uitzendingen zijn en tot welk moment er per aflevering verzoeken kunnen worden ingediend. Aanvragen van liederen gebeurt per voorkeur via e-mail door een bericht te sturen naar naar: aanvragen@hattemzingt.nl. Bent u zelf niet zo handig met e-mail, dan is er vast iemand in uw nabije omgeving die een verzoek namens u kan versturen. Lukt dit toch niet, dan kan uw verzoek ook telefonisch gedaan worden aan Roelanda Beekhuis op telefoonnummer: 038-4445311.

Vermeld in uw aanvraag voor wie u het verzoeknummer aanvraagt inclusief de motivatie daarvoor. Wilt u dat bepaalde zaken anoniem blijven, dan kunt u dat uiteraard ook aangeven. Daarnaast ontvangen wij graag een opgave van het verzoeknummer.

Datum uitzending Uiterste datum inzending verzoeken
25 april 18 april
30 mei 23 mei

De uitzending

Hattem Zingt wordt dus voor het eerst weer uitgezonden op zondagavond 25 april a.s. vanaf 19.00u. U kunt meekijken en luisteren via www.hattemzingt.nl. Na de uitzending zal het programma via het kerkdienst gemist kanaal van De Open Poort beschikbaar blijven om (terug) te luisteren.
Een overzicht van alle uitzendingen vindt u hier: https://deopenpoorthattem.nl/hattem-zingt-uitzendingen/

Wij hopen, met uw hulp door het aanvragen van verzoeknummers, Hattem Zingt tot een succes te maken. Ons doel is om mensen die eenzaamheid ervaren iets te laten hebben om naar uit te kijken waarmee zij zich verbonden voelen met anderen en elkaar.
Doet en zingt u weer met ons mee?

share