Hattem Zingt, zingt u mee?

Hattem Zingt, zingt u mee?

2020 is voor veel mensen een jaar om snel weer te vergeten. Corona zorgt voor veel onzekerheid, afstand en daardoor eenzaamheid. Vooral de wat kwetsbare en eenzame mensen binnen onze samenleving kunnen het nu zwaar te verduren hebben en missen het contact en de steun die ze zo nodig hebben. Met Hattem Zingt willen wij juist hen een hart onder de riem geven.

‘Hattem Zingt’ is voor alle Hattemers. Wij willen wekelijks een uitzending maken waarin geestelijke verzoeknummers kunnen worden aangevraagd. Gewoon voor uzelf, voor iemand die bemoediging en/of troost kan gebruiken of voor iemand waarbij een felicitatie op zijn plaats is. 

Daarnaast zullen de nieuwe predikanten van De Open Poort, Jasper Bosman en Almatine Leene, een korte overdenking verzorgen.

Hattem Zingt start met twee uitzendingen op 13 en 20 december.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YCoNSyc3DGo[/embedyt]

Indienen verzoeknummers
U kunt tot en met de donderdag voor de uitzending uw verzoeknummer indienen door een e-mail te sturen naar: hattemzingt@deopenpoorthattem.nl.

De uitzendingen
Hattem Zingt wordt voor het eerst uitgezonden op zondagavond 13 december a.s. vanaf 19.00u. U kunt meekijken en luisteren via het Open Poort kanaal van Kerkdienstgemist.  Na de uitzending zal het programma daar beschikbaar blijven om (terug) te luisteren. Zondag 20 december zal de tweede uitzending zijn.
Wij hopen, met uw hulp door het aanvragen van verzoeknummers, Hattem Zingt tot een succes te maken. Ons doel is om mensen die eenzaamheid ervaren iets te laten hebben om naar uit te kijken waarmee zij zich verbonden voelen met anderen en elkaar.

Doet en zingt u met ons mee?

Namens de Diaconie
De Open Poort Hattem

share