Help mee! Kerstkaartenactie Oekraïne

Help mee! Kerstkaartenactie Oekraïne

Stichting Oekraïne Projecten (SOP) Hattem bezorgt sinds 2008 de kerstkaarten in de gemeente Hattem met de jaarlijkse kerstkaartenactie.

Elk jaar is het opnieuw een groot succes. Door uw kerstkaarten geadresseerd aan Hattem via onze actie te versturen, steunt u ons project voor noodhulp aan Oekraïne en bespaart u aanzienlijk op de portokosten. Bij ons betaalt u slechts 60 cent per kaart in plaats van de gebruikelijke decemberzegel van PostNL van 96 cent. De volledige opbrengst komt ten goede aan ons project voor noodhulp aan Oekraïne. Met het geld verstrekken wij voedselpakketten, kleding en brandhout aan talloze mensen die zijn getroffen door de oorlog. Meer informatie hierover vindt u op onze website: www.oekraine-projecten.nl.

Vanaf dinsdag 12 december tot en met donderdag 21 december kunt u uw kerstkaarten voor de gemeente Hattem inleveren bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem. Vanaf vrijdag 22 december worden de kaarten bezorgd.

Verstuurt u geen kerstkaarten, maar wilt u toch bijdragen? Doneer! U kunt uw bijdrage overmaken naar NL03 RABO 0325 7748 89, ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem, met de vermelding ‘Gift Noodhulp’.

We hopen dit jaar opnieuw op een succesvolle actie. Doe met ons mee!

share