Intrededienst dr. Almatine Leene

Intrededienst dr. Almatine Leene

Zondag 8 november wordt dr. Almatine Leene bevestigd als predikant van De Open Poort. In deze bevestigingsdienst heten we Almatine en haar gezin van harte welkom en ontvangen we haar als predikant. De bevestiging zal door door prof. dr. R. van Houwelingen gebeuren. Na de bevestiging zal Almatine de eerste keer preken in Hattem. Ook zal zij vragen van kinderen beantwoorden in een kindermoment.

In deze dienst vindt ook de doopbediening plaats van Johanan Bester, zoontje van Almatine en Frederik.  Almatine zal zelf de doopbediening doen.

Helaas kan het grootste deel van de gemeente niet in het kerkgebouw aanwezig zijn, maar de dienst wordt in zijn geheel online uitgezonden.

Volg de dienst via Kerkdienst Gemist: www.deopenpoorthattem.nl/live. De dienst wordt ook via RTV Hattem uitgezonden.

Schakel op tijd in, en blijf na de dienst vooral nog even kijken! 

Over Almatine:
Almatine Leene is getrouwd met Frederik Bester en ze hebben drie kinderen. Zij hebben de afgelopen 15 jaar gewoond en gewerkt in Zuid Afrika. Almatine was daar predikant in de Nederduits Gereformeerde Kerk in Stellenbosch.

Aan de universiteit van Stellenbosch promoveerde zij tot doctor met een proefschrift over vrouwelijke predikanten in de Gereformeerde kerken.

share