Inzameling Voedselbank 31 oktober 2021

Inzameling Voedselbank 31 oktober 2021

Aanstaande zondag 31 oktober zal er een inzameling worden gehouden voor de Voedselbank Zwolle en omgeving.

Tijdens deze dienst vieren we ook het Heilig Avondmaal. We ontvangen dan niet alleen brood en wijn, maar willen ook delen met hen die het nodig hebben. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan de volgende houdbare producten:

  1. Blikken bruine bonen
  2. Houdbare chocolademelk
  3. Rijst
  4. Blikken soep

LET OP: de inzameling zal plaatsvinden tijdens de kerkdienst. U kunt uw boodschappen dus meenemen de kerk in. Het inzamelen zal gaan op twee manieren:

  • Halverwege het kindermoment zullen de kinderen van groep 4 en 5 gevraagd worden om de boodschappen van hun gezin op te halen (bijvoorbeeld elk kind één blik of pak). In eerste instantie nemen ze hun producten NIET mee naar voren, maar halverwege het kindermoment zal dit aan hen gevraagd worden.
  • Alle andere gemeenteleden kunnen hun boodschappen tijdens de viering van het avondmaal meenemen naar voren en inleveren in de speciale kratten. Het avondmaal zal lopend gevierd worden. De kratten zullen klaarstaan in het middenpad naar voren.

Deze voedselinzameling is een aanvulling op de reguliere avondmaalscollecte. Deelname aan de inzameling voor de Voedselbank is niet verplicht, maar wordt zeker gewaardeerd.

Alvast hartelijk dank voor uw/jouw bijdrage!

Bent u niet in de kerk en wilt u toch bijdragen? U kunt een gift overmaken via voedselbankzwolle.nl/doe-een-donatie/

Meer informatie over de voedselbank: voedselbankzwolle.nl

share