Jeugdwerk met LEV

Jeugdwerk met LEV
“Leer een kind van jongs af aan de juiste weg, en het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is”  Spreuken 22: 6

Afgelopen zaterdag 3 sept. zijn de jeugdleiders van De Open Poort en De Ontmoetingskerk naar een toerustingsdag geweest die werd georganiseerd door Jeugdwerk met LEV. Het was een mooie dag waar ruimte was voor bezinning, gesprekken, kennis en informatie.

Na 10 jaren te hebben gewerkt met de HJGB mappen binnen De Open Poort, vonden de jeugdleiders het wenselijk om een nieuwe methode aan te schaffen. Team Young heeft in samenwerking met de jeugdleiders na onderzoek gekozen om te gaan werken met LEV.

De Ontmoetingskerk in Hattem werkt hier ook al een jaar mee en is zeer tevreden. De methode gaat uit van bijeenkomsten waarin de inhoud van geloofsonderwijs als de relationele kant van werken met jongeren wordt samengebracht.

Het doel van jeugdwerk met LEV is dat jongeren Jezus (beter) leren kennen en samen met anderen gaan ontdekken hoe je Hem beter kunt volgen, eren en dienen. 

Nieuwsgierig geworden? kijk gerust op Jeugdwerk met LEV – Zorg voor Jongeren

share