Kerst voor iedereen – Kerstpakkettenactie 2023

Kerst voor iedereen - Kerstpakkettenactie 2023

In deze tijd wil De Fontein graag het verschil maken.

We doen dit d.m.v. inzameling en verspreiding van kerstpakketten en houdbare levensmiddelen onder mensen die het financieel moeilijk hebben of het om andere redenen goed kunnen gebruiken. We werken samen met diverse organisaties in Hattem.

Als Hattemers voor Hattemers, Kerst voor iedereen. Vanaf donderdag 7 december kunt u uw kerstpakket en/of andere houdbare levensmiddelen bij De Fontein brengen.
Inleveren kan tot en met 16 december.

In de week voor Kerst worden de pakketten bezorgd bij diegenen die met Kerst een extraatje goed kunnen gebruiken.

Zijn er mensen in uw omgeving die blij gemaakt kunnen worden met een pakket, dan kunt u een briefje invullen met hun naam, adres en gezinssamenstelling en inleveren in de daarvoor bestemde doos in de winkel, (Kerkstraat 32). Adressen graag aanleveren voor 16 december.

Daarnaast worden er extra handen gevraagd om de pakketten samen te stellen en hulp bij het wegbrengen van de pakketten. De kerstpakketten worden op 18, 19 en 20 december ingepakt in het pand van Van Winsum, hoek Eijerdijk-Dorpsweg.

Op 21 en 22 december worden de pakketten weggebracht tussen 16.30 – 17.30 uur en 18.30-19.30. Aanmelden kan via info@fonteinhattem.nl of 038-4440796

Dus welkom: kerstpakketten, houdbare levensmiddelen en adressen.

En bedenk………alle kleine beetjes helpen.

 

Flyer Kerstpakkettenactie 2023
share