Kerstkaartenactie Stichting Oekraïne Projecten

Kerstkaartenactie Stichting Oekraïne Projecten

Stichting Oekraïne Projecten (SOP) Hattem bezorgt sinds 2008 de kerstkaarten in de gemeente Hattem met de jaarlijkse kerstkaartenactie.

Elk jaar is het weer een groot succes. Door uw kerstkaarten geadresseerd aan Hattem via onze actie te versturen, steunt u ons project Noodhulp aan Oekraïne en bespaart uzelf bijna de HELFT aan porto kosten. U betaalt bij ons slechts 50 cent per kaart in plaats van een decemberzegel van PostNL van 91 cent.

Bovendien komt de opbrengst geheel ten goede aan ons project Noodhulp aan Oekraïne. Met het geld geven wij voedselpakketten, kleding en hout aan een tal van mensen die getroffen zijn door de oorlog. Lees meer hierover op onze site: www.oekraine-projecten.nl

Vanaf maandag 12 december tot en met donderdag 22 december kunt u uw kerstkaarten voor de gemeente Hattem inleveren bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem. Vanaf vrijdag 23 december worden de kaarten bezorgd.

Verstuurt u geen kerstkaarten, maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Doneer! U kunt uw gift overmaken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Gift Noodhulp’ of u kunt gebruik maken van de QR hiernaast.

Wij hopen ook dit jaar weer op een geslaagde actie. Help ons mee!

share