Kerstlied inzingen. Doe je mee?

Kerstlied inzingen. Doe je mee?

Beste jongens en meisjes,

We willen heel graag op 1e kerstdag een mooie kerkdienst organiseren. We willen er samen iets moois van maken. En jullie kunnen ons daarbij helpen. Het plan is om met een heel grote groep kinderen een mooi kerstlied te zingen tijdens de kerkdienst. Maar…………..je snapt het al, dat wordt lastig want je mag niet samen met zoveel ouders in de kerk zitten vanwege het Corona virus. Wat zou het mooi zijn wanneer straks tijdens de online dienst op 1e kerstdag een heel koor met kinderen aan iedereen die het maar wil zien , een mooi kerstlied laat horen. Heel veel mensen in Nederland kijken naar onze dienst.

Hoe willen we dat dan doen? Nou heel simpel. Jullie komen op :
Dinsdag 22 december ’s middags om 16.00 uur even naar de kerk en daar zingen jullie dan samen het lied: “Zijn Naam is Jezus” en wij maken daar een filmopname van.  Vrijdag 1e kerstdag laten we dat dan zien in de kerkdienst.

Moeilijk? Nee hoor, kijk maar naar dit filmpje van het lied. Je kent het vast wel en anders ga je het thuis een paar keer meezingen met het filmpje van YouTube. En wie mogen er dan meedoen? Alle kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Dit is het liedje. De eerste is met tekst, de tweede zonder tekst, kun je vast oefenen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HAoiLo8NxCY[/embedyt]

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JVPbFr3fDHY[/embedyt]

Doen jullie mee? Dat zou geweldig zijn. Dus : dinsdagmiddag 22 december 16.00 uur in de Open Poort

En ouders: Jullie mogen niet mee naar binnen ivm Corona. We zijn een uurtje bezig, maximaal. Dan kunnen de kinderen, als het nodig is, weer worden opgehaald.
Vragen: mail naar johanknegt@deopenpoorthattem.nl  of bel: 06-81869492

Tot ziens!!

share