Kledingbeurs in de Open Poort: Kleding en speelgoed gezocht. Verkoop je mee?

Kledingbeurs in de Open Poort: Kleding en speelgoed gezocht. Verkoop je mee?

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober organiseren we vanuit de Open Poort weer de kleding- en speelgoedbeurs. En daarvoor zoeken we nog kleding en speelgoed. Elk seizoen zoeken we een goed doel die we met de opbrengst willen steunen: Dit seizoen is de opbrengst voor de Voedselbank. Geschonken kleding gaat na afloop naar Oekraïne.

Er zijn twee mogelijkheden om mee te doen:

 

– Optie 1: Doneren

Woensdag 28 september is de eerste inzamelingsdag. Deze dag is bedoeld voor kleding die 100% gedoneerd wordt. Schone en nette kleding kan gebracht worden. (Je helpt enorm als je dit per maat al sorteert!) Dit kan gebracht worden van 15.00 – 16.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur in de Open Poort. Je hoeft niks met de kleding te doen. 100% van de opbrengst gaat naar de Voedselbank. De overige kleding gaat naar Oekraïne.


– Optie 2: Verkopen

Je mag het ook op donderdag 6 oktober brengen: Dan is 50% van de opbrengst voor jezelf, en krijg je de kleding weer mee naar huis die niet verkocht is. Uiteraard mag je dit ook daarna alsnog doneren. Wil je dit doen? Dan moet je het wel zelf prijzen: Dit werkt als volgt: Kies een zelfbedachte code van 4 of 5 karakters die je gebruikt voor elk product. Plak op elk kledingstuk/speelgoed een stuk schilderstape (niks anders) met daarop 3 dingen: de maat, de zelf bedachte code en de prijs.

De kleding mag je brengen op donderdag 6 oktober van 19.00 – 20.30 uur. Overgebleven spullen en de opbrengst kun je ophalen op zaterdag 8 oktober tussen 13.30 en 14.00 uur. Je kan er dan alsnog voor kiezen om kleding te doneren, als je dat wil.

 

Meer informatie? Stuur dan een mail naar kledingbeurs@deopenpoorthattem.nl

share