Kledingbeurs was een groot succes

Kledingbeurs was een groot succes

De kledingbeurs van 22 en 23 april was weer een groot succes. In de Open Poort konden mensen uit Hattem en omgeving tweedehands kleding en speelgoed kopen en verkopen. Elk seizoen is de beurs aan een goed doel gekoppeld. Dit keer was de opbrengst voor Oekraïne.

Mensen konden begin april al kleding doneren. Dit werd met 25 vrijwilligers – voornamelijk uit de Open Poort – gesorteerd en geprijsd. En daarna volgde de verkoop.

Met de verkoop van de spullen is er maar liefst €1150 euro opgehaald voor het goede doel. Maar dat was niet het enige doel: ‘De één heeft zijn kast weer opgeruimd en de ander is blij met tweedehands kleding. Zo helpen we elkaar én de aarde. Ondertussen halen we met de verkoop een mooi bedrag op voor het goede doel.’ Ook de overgebleven kleding is een mooie opbrengst: Wat er over bleef, werd massaal gedoneerd: Maar liefst 50 dozen vol zijn opgehaald om straks uit te delen in Oekraïne als daar behoefte aan is. Een geslaagde beurs!

We willen alle vrijwilligers enorm bedanken. Want het was weer een hele klus.

Heb je het gemist? Op vrijdag 7 oktober van 19.30-21.00 en op zaterdag 8 oktober van 10.00 – 11.00 uur is de volgende kledingbeurs. Meer info volgt dan via Scipio en de Poortwachter. Wil je al eerder op de hoogte blijven? Bekijk dan eens de facebookpagina: Kledingbeurs de Open Poort Hattem

We zoeken nog iemand die bij ons in de organisatie wil aansluiten. Lijkt je dat leuk? Neem dan even contact op. Heb je een idee voor een volgend goede doel? Dan horen we dat ook graag!

Hartelijke groet, Alette en Eleny  –  kledingbeurs@deopenpoorthattem.nl

N.B. De Opbrengst van de vorige keer heeft nog niet in de Poortwachter gestaan. Toen was de opbrengst €701,70. Dit was voor de belevingstuin voor Petralien. Dat is eind april overhandigd in de kerk, toen we het project als gemeente gezamenlijk afsloten. We wensen jullie – familie Kroes – veel succes met alle voorbereidingen en hopen dat dit steentje ook goed kan bijdragen in jullie grote project.

share