Morgen de laatste dag om kleding te brengen – Kledingactie Oekraïne

Morgen de laatste dag om kleding te brengen - Kledingactie Oekraïne

Komende vrijdag 22 en zaterdag 23 april organiseren we vanuit de Open Poort een kleding- en speelgoedbeurs. Om Hattemers te voorzien van tweedehands kleding en speelgoed. We moedigen iedereen aan om langs te komen en tweedehands te kopen. De beurs is op vrijdagavond 22 april van 19.30 – 21.00 uur en op zaterdag 23 april van 10.00 – 11.30 uur.

Iedereen is welkom om te komen kopen, zodat we onze kasten kunnen voorzien van een ‘nieuwe’ inhoud. Ook mag je zelf kleding aanbieden. Volwassenkleding én kinderkleding. Maar ook speelgoed is welkom.

Er is al veel kleding gebracht, dank daarvoor! Morgen (donderdag 21 april) is de laatste inzameldag. Je mag de kleding dan brengen van 19.30 – 21.00 uur.

Wil je morgen nog kleding brengen zodat we dit kunnen verkopen? Heel graag, we kunnen nog veel gebruiken. Wil je de hele opbrengst van de verkoop doneren voor Oekraïne? Dan is alleen een sticker met prijs voldoende!

Je kan er ook voor kiezen om 50% voor jezelf te doen en de rest voor Oekraïne. Dan kan je de overgebleven kleding ook weer ophalen, of alsnog doneren. Wil je dit doen? Dan graag een sticker met prijs én een zelfbedachte code van 4 of 5 karakters die verwijzen naar jou, zodat we zien wat er per persoon verkocht wordt.

 

 

Noodoproep: We zoeken nog hulp op 2 momenten:
Donderdagavond van 19.00 – 21.30 uur met het opbouwen van de beurs (nog 3 personen)
En vooral: zaterdag 23 april van 11.30 – 13.30 uur. Wie komt ons 2 uurtjes helpen? We zoeken nog ongeveer 10 mensen voor de zaterdag!

Alle hulp is welkom: Ook van buitenaf. Stuur een mailtje voor de precieze tijden of schrijf je in op https://docs.google.com/document/d/13XR_11rBTgaOdJAxgrseXZ1raYqwsh5ILkaV5LF3bHc/edit?usp=sharing

share