Oekraïne jongerenreis 2022

Oekraïne jongerenreis 2022

Een Oekraïne werkvakantie is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Na anderhalve dag rijden kom je op een plek waar de gewone toerist niet komt.

Een plek met een bizarre geschiedenis. Ook een plek waar veel armoede en nood is, maar waar je gaat merken dat je ook dan gelukkig en blij kunt zijn. Met een groep leeftijdsgenoten uit Hattem trekken we op met de kansarme kinderen van de stad een geweldig zomerfeest maken.

Verder gaan we een aantal klusprojecten oppakken bij de mensen thuis en in een klein kindertehuis. Daarnaast is er genoeg tijd om met de groep een mooie tijd te hebben, te chillen bij het kampvuur en te zwemmen in een rivier en wat te zien van dit bijzondere stukje Europa. Daarbij komt er vanzelf ruimte om het te hebben over de diepere dingen van het leven.

Waarom doen we dit? En wat is de bedoeling die God met ons en met de mensen daar heeft ?Naast het bouwen doe je nog veel meer: je bezoekt een familie in het dorp, speelt een potje voetbal met de plaatselijke bevolking, vertelt een Bijbelverhaal aan honderden kinderen en gaat cultuur snuiven in de omgeving.

Wil jij deze onvergetelijke ervaring ook eens meemaken en ben je 16 jaar of ouder?  Lees verder en wordt enthousiast en/of bezoek de informatieavond op 11 februari in het Jeugdhonk. Deze avond begint om 19.00 uur.  Van harte welkom.

share