Online samen spelen in Hattem – Bijbelkennis Pubquiz en Fifa20 toernooi

Online samen spelen in Hattem - Bijbelkennis Pubquiz en Fifa20 toernooi

De jeugdwerker van de NGK Hattem, Herman Geertsma, nodigt u en jou uit voor het volgende:

————

The game is on! Na het succes van de escape game (meer dan 120 mensen hebben hier een avondje vermaak mee gehad) is het natuurlijk mooi als we meer kunnen doen om elkaar een avondje ontspanning te geven en een stukje ontmoeting te faciliteren.

Bijbelkennis pub quiz – 21 mei – 20.00 uur
Manuel Kers en zijn zijn verloofde Gerdien kwamen meteen met het plan om een pub quiz op te zetten. Ze hebben de afgelopen tijd allemaal (grappige) weetjes verzameld uit en over de bijbel en presenteren donderdag 21 mei de online bijbelkennis pub quiz. Je kan individueel of met je gezin meespelen. Je kan strijden om de hoogste score van heel Hattem, maar natuurlijk ook je eigen uitdaging creëren door je vrienden uit te dagen, of als gezin je op te splitsen in twee teams. Hoe dan ook melden alle spelers zich aan in een zoom meeting, waardoor je altijd mensen ontmoet en jij je kennis kan meten met alle andere deelnemers. De quiz zelf spelen we via Kahoot. Het is dus handig twee apparaten te hebben, bijvoorbeeld een laptop/tablet voor de zoom meeting en je telefoon voor de Kahoot.

Link: https://zoom.us/j/92990096729?pwd=Y3E2aFhiMWs0SjBvemxScVFxQXZaQT09
password: 674289

Fifa20 quarantaine toernooi – 20 mei
Voor de mensen onder ons die deze quarantaine tijd hebben aangegrepen om hun skills op de PlayStation te ontwikkelen, vindt op 20 mei Hattems eigen Fifa20 quarantaine toernooi plaats! Robin van Dijk moest een tijd in volledige quarantaine doorbrengen en bracht zoveel tijd op de PlayStation door dat hij op het geniale idee kwam dit te combineren met wat meer sociale interactie. Meld je aan via onlinesamenspelenhattem@gmail.com en daag elkaar uit! Iedereen is welkom en mag mee doen. Naast je deelname via de Play Station, komt ook hier de mogelijkheid elkaar te zien spelen in een zoom meeting.

Voor een ander idee zoek ik nog naar enthousiastelingen. Ik werk aan een online detective game, waarbij een moord mysterie moet worden opgelost. En ik ben opzoek naar mensen die rol van verdachten in deze zaak op zich willen nemen. Tijdens het spel zal je door de deelnemers online worden gecontact en ondervraagd. Lijkt jou dit tof, dan hoor ik graag van je. Het eerder genoemde mailadres mag je gebruiken om door te geven dat je wel wilt helpen, maar je mag ook direct contact zoeken via 06 282 585 26. 

Herman Geertsma

share