Opnieuw grote inzamelingsactie hulpgoederen Oekraïne

Opnieuw grote inzamelingsactie hulpgoederen Oekraïne

HATTEM – Op zaterdag 25 maart a.s. wordt in Hattem opnieuw een grote voedsel- en kledinginzamelingsactie gehouden voor de noodlijdende bevolkingsgroepen in Oekraïne. Tevens wordt er versgebakken speculaas verkocht en zijn er unieke prints van de ‘Road to peace’ te koop.

Sinds het uitbreken van de oorlog, vorig jaar februari, is stichting Oekraïne Projecten al actief met het verlenen van (nood)hulp in Oekraïne. Dit gebeurt via een uitgebreid en informeel netwerk aldaar. Het afgelopen jaar hebben er tientallen hulptransporten naar Oekraïne plaatsgevonden, waarbij de laatste afgelopen februari is geweest. De reikwijdte van de hulp is groot en effectief. En vanuit ons netwerk horen we waaraan behoefte is, zo ook – in tegenstelling tot andere berichten over wat wel of niet nodig zou zijn – aan kleding.

Begin april staat opnieuw een transport gepland en zullen twee vrijwilligers een trailer met ingezamelde goederen naar Oekraïne gaan brengen. We hopen dat de inzameling zo groot is, dat we een tweede trailer kunnen vullen. Helpt u mee deze trailer(s) te vullen?

Wat wordt ingezameld?

    • Kleding (in alle soorten en maten, zolang het maar goed is)
    • Dekens, dekbedden en slaapzakken
    • Hygiëne- en verzorgingsproducten, bandages etc.
    • Voedsel: denk hierbij aan groente- en/of vleesconserven (liefs in blik), suiker, meel, rijst, pasta.

De inzameling vindt plaats bij:

De “Ontmoetingskerk” (Van Galenstraat 1) in Hattem
Zaterdag 25 maart a.s.
Tussen 9.00 – 15.00 uur

Het werk van deze stichting volgen op social media?
Oekraine projecten (Facebook)
Oekraine Projecten (LinkedIn)

 

share