Kerstkaartenactie van Stichting Oekraïne Projecten

Kerstkaartenactie van Stichting Oekraïne Projecten

Belangrijke wijziging jaarlijkse kerstkaartenactie Hattem

HATTEM – Vanwege de afgekondigde ‘harde lockdown’ en de bijbehorende strengere coronamaatregelen, zijn vanaf dinsdag 15 december alle niet noodzakelijke winkels gesloten. Hierdoor is het niet meer mogelijk om uw kerstkaarten in te leveren bij Evangelische Boekhandel de Fontein in Hattem.

Daarom kunt u tot en met maandag 21 december a.s. uw kerstkaarten inleveren bij de familie Keijl aan de Vliegenstein 16 te Hattem. Dit kan dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur (behalve op zondag 20 december a.s.). Er staat een doos onder de carport voor uw kerstkaarten en daarnaast een doosje om het geld voor de kaarten in te doen. Per kaart betaalt u € 0,45 en het is alleen voor geadresseerden in Hattem. Wilt u contant geld meenemen en contact met de bewoners vermijden?

Hopelijk kunnen we dankzij u alsnog deze kerstkaartenactie tot een succes maken. Alvast onze hartelijke dank!


Stichting Oekraïne Projecten verzorgt jaarlijks de inmiddels zeer bekende kerstkaartenactie binnen de gemeente Hattem. Via deze actie laat u uw kerstkaarten bezorgen voor slechts € 0,45 per kaart in plaats van met een kerstzegel van PostNL. U maakt iemand blij met een kerstgroet en u steunt het goede doel, want de gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project ‘Arendsnest’ in Oekraïne.

De huidige situatie in Oekraïne is zorgwekkend te noemen. Dit mede vanwege Covid-19. De zorg, maar zelfs ook de mondkapjes, zijn onbetaalbaar voor velen. Desondanks gaat het werk van ons project Arendsnest zo goed mogelijk door. Geprobeerd wordt om de dagopvang, naschoolse opvang en de 24-uurs opvang door te laten gaan. Het Arendsnest biedt de kinderen zo een veilig en warm “thuis”, ook al is het iedere dag voor even. Door een kerstkaart voor inwoners van de gemeente Hattem via deze actie te versturen, zorgt u er mede voor dat het project door kan blijven gaan. Tegelijkertijd levert iedere kaart € 0,20 extra op door de sponsoren KRC | Van Elderen accountants en ECHT Advocatuur.

Vanaf dinsdag 22 december zullen de ingeleverde kerstkaarten worden bezorgd. Verstuurt u binnen de gemeente Hattem bijvoorbeeld nieuwsbrieven? Ook die kunnen worden ingeleverd, zolang de ontvangers binnen de gemeente Hattem woonachtig zijn.

Steunt u het project liever met een gift? Dit kan door uw gift over te maken op NL03 RABO 0325 7748 89 ten name van Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Arendsnest kerst’.

Meer informatie:https://www.oekraine-projecten.nl/projecten/arendsnest

 

 

 

share