Tijd voor iets positiefs!

Tijd voor iets positiefs!

Van de jeugdwerker van de Ontmoetingskerk ontvingen wij het volgende bericht.

Heb jij ook het verlangen om weer onderdeel uit te maken van iets positiefs? Iets dat verbind? Iets dat mensen in beweging brengt en waarbij je voelt dat de liefde aan het werk is? Wat zou het gaaf zijn als we in Hattem een beweging weten te creëren van mensen die in beweging komen om verschil te maken in de levens van …

  • kinderen die opgroeien in extreme armoede (Compassion)
  • vervolgde christenen (Open Doors)
  • prostituees uit eigen land, die hier in ons midden slachtoffer zijn van slavenhandel en uitbuiting (Tot Heil des Volks)

Wat zou het gaaf zijn als we met een groep enthousiastelingen mee zouden kunnen doen aan de Muskathlon At Home. Het idee is dat je een voor jou sportieve uitdaging bedenkt, welke je op 26 juni gaat volbrengen. Met deze inspanning hoop je anderen te inspireren een bijdrage te geven voor het door jou gekozen doel (zie boven).

Het is geen voorwaarde om sportief te zijn, want sportief kan je worden. Het is voor iedereen een kans om ook voor jezelf te werken aan een gezonde levensstijl en de corona kilo’s aan te pakken. Het is mogelijk om dit als gezin samen te doen en zo samen te gaan voor gerechtigheid. Elke uitdaging die je kan bedenken is mogelijk, denk aan hardlopen, fietsen, wandelen, steppen en wat je nog meer kan bedenken. Als we met een mooie groep zijn, kunnen we een parcours maken waarop we die dag samen sporten. We kunnen elkaar helpen met trainen en fondsenwerving. De mensen uit onze omgeving die niet gaan sporten kunnen we samen uitdagen om te helpen fondsenwerven. Zo creëren we iets wat we samen doen. Samen in Jezus’ naam.

Wil je mee doen? Laat het me weten! Nieuwsgierig, maar nog vragen? 26 Maart organiseer ik een (online) informatieavond. Geef je op via deze link.
Kom in beweging!

Groeten,

Herman – Jongerenwerker Ontmoetingskerk
herman@spreek.info
06 282 585 26

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=eJJ-4gxU9F8[/embedyt]

 

share