Uit liefde in beweging: mensen met gaven gezocht

Uit liefde in beweging: mensen met gaven gezocht

Beste gemeenteleden,

Het nieuwe seizoen 2023-2024 is begonnen! In het nieuwe jaar zijn we op zoek naar meerdere personen die hun gaven en talenten willen inzetten in Gods Koninkrijk. Dat kan op meerdere manieren: in je eigen leven, maar ook samen met anderen: als gemeente. Juist als gemeente zijn we geroepen om elkaar tot een hand en een voet zijn (1 Korintiërs 12:20-21).

Iedereen heeft wel een gave, maar vanwege een aantal nieuwe taken zijn we nu op zoek naar mensen met de volgende gaven:

De gave om te organiseren: op dinsdagavond 19 december a.s. willen verschillende kerken in Hattem samen een Kerstkuier organiseren. Meld je aan als je wil meehelpen met de organisatie en voorbereidingen. Eerdere edities van de Kerstkuier waren drukbezocht: deelnemers lopen ’s avonds door het centrum van Hattem langs verschillende scènes uit het Kerstverhaal. Vanuit De Open Poort zijn we z.s.m. op zoek naar 1 of 2 mensen die willen mee-organiseren om dit mogelijk te maken. Je hoeft het zeker niet alleen te doen, want vanuit de verschillende kerk zijn er mensen bij de organisatie betrokken. Is dit iets voor jou? We horen het graag!

De gave om te organiseren: op zaterdag 23 maart 2024 willen diverse Hattemer kerken samen een Passion in Hattem organiseren. In deze Passion wordt het verhaal van Pasen uitgebeeld en lopen deelnemers achter het kruis aan door de stad. Ben jij iemand die wil meehelpen met het mogelijk maken van deze eerste Passion in Hattem, laat het ons weten.

De gave om te notuleren: verschillende commissies zijn op zoek naar gemeenteleden die willen helpen om notulen te schrijven. Het hoeft niet veel tijd te kosten: tijdens de vergadering kun je meetypen en daarna is het verslag meestal al bijna klaar. Laat het ons weten als je je gaven op dit gebied wilt inzetten; je inzet is hard nodig!

De gave om te luisteren en te bezoeken: het is mooi om als gemeenteleden naar elkaar om te zien en elkaar te bezoeken. Om even een praatje te maken en te horen hoe het gaat en om dieper met elkaar in gesprek te gaan over geloven. Als je je op dit gebied wilt inzetten, horen we het graag!

Herken jij je in één of meerdere van deze gaven? Reageer dan z.s.m. per mail en laat ons weten welke gave je graag wil inzetten. Je inzet is zeker nodig en van harte welkom!

Almatine Leene (almatine.leene@deopenpoorthattem.nl)
Jasper Bosman (jasper.bosman@deopenpoorthattem.nl)

 

 

share