XingPraise 2020

XingPraise 2020

“XINGPRAISE” is een project dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door praiseband XING uit Hattem. Met “XINGPRAISE” wordt er in één maand een interkerkelijk projectkoor gevormd waarbij christenen uit diverse kerken drie avonden en een middag bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en met elkaar te zingen. Op 28 maart is het  grote concert in de Open Poort in Hattem.

“XINGPRAISE” wordt georganiseerd om mensen de gelegenheid te geven en te laten ervaren hoe het is om eens met een heuse band te zingen en op een podium te staan. Het is ook prachtig om op deze manier de grootheid van God te bezingen en te beleven. Aanbidding en lofprijzing zal centraal staan tijdens dit evenement. Niemand minder dan Marloes van Ommen zal de zangpartijen aanleren en op de avond zelf dirigeren. Praiseband XING zal voor de muzikale begeleiding zorgdragen en uiteraard zal Marloes ook zelf een paar nummers zingen.

Marloes van Ommen heeft het conservatorium afgerond met een fantastisch eindexamenproject. Ze is nu onder andere actief als zangdocent op diverse scholen, zoals voor Song and Dance op het Meander College en het Carmel College, voor Muziekschool Mec -Rouveen en Danscentrum Artistique. Verder is ze ook nog erg actief als zangeres in de band Fierce en Bright, als zangtrio en zangduo. Marloes heeft al samengewerkt met vele grote artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J. Ze heeft in 2011/2012 meegedaan aan het tv-programma “The Voice of Holland”, hier heeft ze de kwartfinales bereikt!

4 repetities & 1 concert
Tijdens drie repetitieavonden en een zaterdagmiddag (generale repetitie) komt het gehele koor met band bij elkaar om te repeteren. De repetities zijn bedoeld om koorstukken meerstemmig in te studeren, maar ook om elkaar te ontmoeten en aan te moedigen in onze relatie met God. Het project wordt afgesloten met een optreden op zaterdagavond. Marloes en Praiseband Xing zullen het koor begeleiden tijdens dit concert. De liedkeuze zal vnl bestaan uit Opwekking maar ook uitstapjes naar Black Gospel en Hillsong zullen zeker niet ontbreken

De repetities zullen op de volgende data plaatsvinden
Donderdag 5 maart 2020 ‘De Open Poort’, Veldhoeve 1, Hattem. 19.30 uur
Donderdag 12 maart 2020: ’Zoethout’ (let op! andere oefenlocatie): De Waag 2, Hattem, 19.30 uur
Donderdag 26 maart 2020: ‘De Open Poort’, Veldhoeve 1, Hattem. 19.30 uur
Zaterdagmiddag 28 Maart Generale repetitie ‘De Open Poort’, Veldhoeve 1, Hattem. 16.00 uur
Eten met elkaar d.m.v. een potluck
Concert zaterdagavond 28 Maart (19.30 uur)
Locatie: De Open Poort, Hattem (Veldhoeve 1)

Wil je meedoen met de workshop en het concert geef je dan op via XingPraise 2020

share