XingPraise – 26 maart in de Open Poort

XingPraise  - 26 maart in de Open Poort

‘XingPraise’ is een project dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door Praiseband Xing uit Hattem. De afgelopen maanden is er een regionaal projectkoor gevormd. In drie avonden en een middag kwam het koor bijeen, samen met Xing en vocal coach Marloes van Ommen, om het repertoire in te studeren. Zaterdag 26 maart vindt het concert plaats in de Open Poort in Hattem. Van harte welkom!

Marloes van Ommen is onder andere actief als zangdocent op diverse scholen. Marloes heeft al samengewerkt met artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J. Ze heeft in 2011/2012 meegedaan aan het tv-programma “The Voice of Holland”.

U en jij zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. Samen met Praiseband Xing, het projectkoor en alle aanwezigen willen wij er een mooi feest van maken. ‘XingPraise’ wordt op 26 maart gehouden in de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem. De entree is gratis en de aanvang is 19.30 uur. Er wordt een deurcollecte gehouden voor de bestrijding van de onkosten.

share