XingPraise

XingPraise

Hattem: Zaterdag 30 maart zal in de Open Poort in Hattem het concert ‘XingPraise’ worden georganiseerd. Praiseband Xing zal tijdens deze avond worden ondersteund door een groot projectkoor. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om een mooi concert neer te zetten. Ruim 50 koorleden onder leiding van vocal coach Marloes van Ommen en Praiseband Xing komen deze maand een aantal keer samen om te werken aan een mooi repertoire.

“XingPraise” wordt georganiseerd om mensen de gelegenheid te geven en te laten ervaren hoe het is om eens met een heuse band te zingen en op een podium te staan. Het is ook prachtig om op deze manier de grootheid van God te bezingen en te beleven”. Niemand minder dan Marloes van Ommen zal de zangpartijen aanleren en op de avond dirigeren. Praiseband Xing zal voor de muzikale begeleiding zorgen en uiteraard zal Marloes ook zelf een paar nummers zingen. Marloes van Ommen geniet landelijke bekendheid door o.a.  “The Voice of Holland”.  Ook heeft Marloes samengewerkt met grote artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J.

Ondertussen heeft de eerste repetitieavond plaatsgevonden. Ruim 50 koorleden, Praiseband Xing en Marloes van Ommen hebben laten horen dat het al fantastisch klinkt. Dat belooft wat op 30 Maart!

U komt toch ook 30 maart? De entree is gratis. De avond begint om 19.30 uur en de deuren van de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem, openen om 19.00 uur.

share